Laat je werk even uit je handen vallen, tenzij je in de kinderopvang werkt. En kijk vervolgens een momentje naar buiten. Heerlijk weer om in korte broek, rok of kilt – en bij voorkeur met sandalen en tennissokken eronder – rond te lopen. Om lekker buiten te sporten. Én om te proosten en barbecueën. Dat is precies wat we op 2 juni gaan doen bij GHV. Kom je ook?

Zondag 2 juni is onze seizoensafsluiting. Dat is hét moment om met allerlei leuke mensen die er dan ook zijn gesprekjes aan te knopen. Bijvoorbeeld over vakantieplannen, toeristische routes naar je camping of het naderende EK voetbal en je kansen in de bedrijfsvoetbalpool. Onze activiteitencommissie heeft al heel wat seizoensafsluitingen georganiseerd en pijnlijke dan wel gemakkelijke stiltes zijn er nog nooit gevallen.

Een vurig barbecueplaatje voor de variatie.

Redenen om te komen

We hebben al heel wat aanmeldingen binnen, maar we hebben veel plek op ons terrein. Kortom: er is ruimte voor méér mensen. Alle leden van onze fijne club en hun gezinsleden zijn van harte welkom. Twijfel je nog of je moet komen? Dan geven we je graag een zetje. Hier volgen tien goede redenen om 2 juni niets anders te plannen en naar GHV te komen!

  1. Op 1 juni begint de meteorologische zomer. De zomers in ons land zijn altijd mooi, dus lekker weer en veel zon gegarandeerd.
  2. Op 2 juni is er geen F1 op tv. Een week eerder wel; dan is de GP van Monaco. Die is meestal saai, dus dat zou ook geen geldige reden zijn om niet te komen.
  3. De lekkerste barbecuegerechten staan allemaal op het menu en je hoeft zelf niet te bakken; dat doet de chef voor je. Het enige wat je hoeft te doen is een bordje, servet en bestek pakken en in de rij staan. Niet te veel stokbrood s.v.p., dat zou zonde zijn.
  4. Natuurlijk is ook de tap goed gevuld en bemand/-vrouwd. Kleine kans dat je met dorst naar huis gaat. Waarmee we de inname van bier niet willen aanmoedigen, want we zijn tenslotte sporters. Er is gelukkig ook wijn.
  5. Heb je nog consumptiebonnen over van carnaval? Die kun je gewoon verzilveren. Scheelt weer ruimte in het papiergedeelte van de container.
  6. Hou je van sport? De kinderen spelen op 2 juni ’s middags een vriendschappelijk toernooi op onze buitenvelden, dus daar kun je lekker naar kijken. Aanmoedigen mag, maar heb respect voor de tegenstander, scheidsrechter en onze sponsors.
  7. Gebruik je Strava? Zet ‘m gewoon aan, die middag/avond. Met al je retourtjes naar de barbecue, bar, het handbalveld en over het gezellige terrein om een leuke gesprekspartner te zoeken overbrug je vast een mooie afstand. Goed voor je conditie!
  8. Na 2 juni zijn er geen competitiewedstrijden meer. Het is dus een uitgelezen kans om elkander een prettige zomer te wensen. Of om een EK-pooltje te organiseren. Er zijn statafels en pennen.
  9. De prijzen – 15 euro per volwassene, 7,50 euro per kind – zijn best mals. Het vlees dat de kok bereidt is zelfs héél mals. Bijkomend voordeel is dat je die avond zelf niet hoeft te koken.
  10. De meeste aanwezigen op 2 juni zijn minder lang van stof dan de schrijver van dit bericht, dus genoeg kans om ook daadwerkelijk te praten, eten en drinken.

Kom je ook?

Ben je erbij, de tweede van de zesde? Zouden we superleuk vinden! Wacht alleen niet te lang, want de aanmelding sluit op 19 mei en dat is voordat je het weet. Aanmelden kan via deze link. Hopelijk zien we je op de eerste zondag van juni en kunnen we er samen een feestelijke, smakelijke meat and greet van maken!