Sponsors van GHV

 

Vraag tien willekeurige Goirlenaren op de weekmarkt of ze de Goirlese Handbalvereniging (GHV mag ook) kennen en grote kans dat het antwoord tien keer ‘ja’ luidt. Met meer dan zestig levensjaren op de teller en ongeveer tweehonderdvijftig leden aan boord is onze vereniging een begrip in Goirle, zo simpel is het. Iedereen vanaf zeven jaar kan bij ons op zijn of haar eigen niveau handballen.

GHV is een b(l)oeiende club en de structuur staat als een huis. We hebben uitstekende trainers met de juiste papieren en ervaring, kunnen terugvallen op veel trouwe vrijwilligers en we organiseren vaak leuke activiteiten.

 

Dat kunnen we niet bereiken met alleen de contributie-inkomsten. Gelukkig kunnen we rekenen op onze sponsors die ons een financieel hart onder de riem steken. Hieronder zie je de logo’s en namen van onze helden. Koopt uw waar bij onze sponsors!

Hoofdsponsoren

Logo De Jong wonen en slapen

MArketing & website sponsor

ShirtSponsoren

logo DenOverkant
Logo Branding Chef

Gouden Sponsoren

Logo Roks
Log van Korven
Logo Vekemans B.V.
Logo De Walhoeve
Logo Ferd
logo Trizo

Sponsoren buitendoek

Logo Venttri
Logo Karwei Goirle
logo Autorijschool mijn droom
Logo Zidi Zign
Logo Paulissen
Logo Paulissen
Logo Paulissen
Logo Paulissen
Logo Paulissen
Logo Paulissen
Logo Paulissen
Logo Paulissen

word ook sponsor!

Wil jij ons ook vitaal houden en tegelijkertijd je bedrijf in de spotlights zetten? Word dan sponsor van GHV. Je steun komt goed terecht. We gebruiken het sponsorgeld om bijvoorbeeld materialen aan te schaffen, trainersopleidingen te betalen en evenementen te organiseren.

 

Onze commissie CoZa – commerciële zaken – houdt zich bezig met de sponsoring en kan je alles vertellen over de mogelijkheden. Je bereikt CoZa via coza@ghvgoirle.nl.