word vriend van ghv goirle!

Of we een beetje goed in onze vrienden zitten? We vermoeden van wel. Tijdens onze wedstrijden zijn de tribunes meestal aardig gevuld met fanatieke fans. Organiseren we een feestje of gezellig evenement? Meestal is het volle bak. En als we een keer beroep op onze leden – of de ouders van jeugdleden – moeten doen, hoeven we het maar één keer te vragen.

Nu hebben we iets bedacht om die vriendschappen te bezegelen. Je kunt namelijk vriend van GHV Goirle worden. Officieel!

Hoe zit dat dan?

Als je onze sporthal betreedt, zie je links een bord met daarop de namen van Vrienden van GHV Goirle. Voor 25 euro per jaar kun je vriend worden van GHV Goirle. In ruil daarvoor zetten we jouw naam op dat bord én op deze pagina.

Net als Martin Luther King hebben ook wij een droom: honderd namen op dat bord – en deze pagina – krijgen. Meer mag ook, zo flexibel zijn we wel. Dat betekent 2.500 euro per jaar extra inkomsten voor onze club. Dat geld kunnen we héél goed gebruiken in deze tijden. In alle tijden trouwens. Het helpt ons om vitaal en financieel fit te blijven.

Waarom zou ik vriend worden?

Terechte vraag. Want als je aan je naamsbekendheid wil werken, kun je je naam ook op een advertentiekaartje schrijven en het bij de AH ophangen. Dat kost je geen 25 euro per jaar. Hoewel je openlijk laat zien dat je de beste en leukste handbalvereniging van Goirle een warm hart toedraagt, is er geen tegenprestatie aan gekoppeld. Het geeft ons extra ademruimte. En zo kunnen we voor jou(w kind) mooie dingen blijven organiseren!

Wat gebeurt er met het geld?

De volledige opbrengst van ‘Vrienden van Goirle’ komt ten goede aan de jeugdafdeling van onze club. We gebruiken het om onder meer onze contributie en evenementen voor de jeugd, zoals het jeugdkamp, zo betaalbaar mogelijk te houden. Zo houden we het lidmaatschap van onze club toegankelijk en laagdrempelig, ook voor kinderen in gezinnen die het financieel niet gemakkelijk hebben. Niet onbelangrijk in deze dure tijden. 

Hoe meld ik me aan?

Daarvoor hoef je alleen maar het onderstaande formulier in te vullen. Daarna voegen we jouw naam toe aan het bord en deze pagina en is onze vriendschap officieel bezegeld!

 

 

 

 

De vrienden van GHV Goirle

Vrienden van GHV

Jolanda Verhoeven

Familie Tromp

Marja Hoogesteger

Monique en Matthijs

Erik van Nunen

Christ en Monique

Peter en Wendy

Marjorie Nijssen

Ad en Els

Danny en Cristel van Amelsfoort

Susanne de Wit

Yvonne Sier

Luc van Laerhoven

Desiree, Martin, Tom en Lobke

Luuk Dinjens

meld je aan als vriend