De liefhebber van topsport kan momenteel het hart ophalen. Bijna elke avond leuke voetbalwedstrijden op tv, de Tour de France, veel F1-races … En afgelopen zondag was ook nog eens het Recreatietoernooi bij GHV.

Al redelijk vroeg op de ochtend was het een drukke boel op de velden van GHV. Veel korte broeken, want de zon deed goed haar best en dat gold ook voor de spelers. In totaal negen teams hadden zich aangemeld, van jong tot wat ouder. In twee rondes streden zij voor de felbegeerde wisselbeker die in haast geen enkel interieur ontbreekt.

Liene geeft tegenstanders en toeschouwers het nakijken.

Prijzen

Na het opmaken van de balans hadden de Kaasstengels de meeste punten. Dit sportieve ensemble won alles wat er te winnen viel. Niet heel gek, want dit team bestond uit bijna alleen maar handballers – en niet bepaald de minste. Daarom legden ze geen beslag op de beker, maar wel op de voor-spek-en-bonen-prijs. En met de ingrediënten in deze alinea kun je behoorlijk gevulde pannenkoeken bakken, maar dat is verder niet zo relevant.

De wisselbeker én een grote bak vol snoep ging naar de familie Leermakers en co. Zij mogen een jaar op de beker passen. Wees er zuinig op en vergeet ‘m niet af en toe op te poetsen voor extra glans.

Het winnende team schreeuwt het uit, maar dat hoor je verder niet op deze foto.

Fijne zomer!

Glansrijk was ook het seizoen dat nu toch wel echt afgelopen is. De komende weken blijft het rustig bij De Wissel. Stilte voor de storm, want later deze zomer gaan we weer knallen. Op naar een nieuw seizoen, hopelijk vol hoogtepunten!