Carnaval is vroeg dit jaar en dus kindercarnaval ook! Op 11 en 12 februari zetten we De Wissel op zijn kop. Help je mee?

Van zaterdag 10 t/m dinsdag 13 februari viert het zuiden van Nederland weer een fijnfisje en de echte feestneuzen gaan op 14 februari ook nog even haringhappen (fijnvisjenie?). Een romantischere invulling van Valentijnsdag is nauwelijks denkbaar.

Confetti, polonaises en gezellige muziek

Ook bij GHV Goirle hangen we de slingers op. Op zondag 11 en maandag 12 februari vieren we kindercarnaval in De Wissel. Beide dagen verandert ons sportpaleis in een feestpaleis. Tussen 13.00 uur en 19.00 uur maken we er voor de kids een spetterend feest van met volop feestelijke muziek (meezingen mag, graag zelfs!), serpentines, confetti, polonaises en dansmoves. Natuurlijk ontbreken ook de drankjes niet. En natuurlijk ben je als iets ouder kind (18 tot 120 jaar) ook van harte welkom in ons clubhuis.

Veel voor weinig!

Quanta costa? Ongeveer evenveel als een biertje in het dorp. Voor 4 euro heb je als jonge GHV’er gegarandeerd een prachtige middag. Daarvoor krijg je onbeperkt ranja, een zakje chips, een zak snoepjes, een ijsje en rode konen. Als dat geen waar voor je geld is, weten wij het ook niet meer.

We hopen dat je erbij bent! Aanmelden is niet nodig en betalen kan aan de deur. Hopelijk tot dan!

Activiteitencommissie GHV