Gaat je deurbel de komende weken? Redelijke kans dat het verkopers van de Grote Clubactie zijn. Die gaat deze week namelijk weer van start en ook wij doen weer mee. Dit jaar kun je als verkoper lekker verdienen!

Prachtige prijzen

De Grote Clubactie zorgt ieder jaar opnieuw voor een hele mooie bijdrage aan onze clubkas. Het recept is steeds hetzelfde: onze jeugdleden proberen zo veel mogelijk loten aan de man of vrouw (vaak opa’s, oma’s, vrienden, bekenden en verre buren) te brengen. Een lot kost drie euro en de koper maakt kans op prachtige prrrrijzen. Per lot gaat een groot deel naar de club, GHV in dit geval.

50 cent per lot is voor de verkoper

Vorig jaar bestond de Grote Clubactie vijftig jaar. Dat vieren we samen met alle verkopers. Per verkocht lot krijgt de verkoper 50 cent (niet de wat boos kijkende rapper, maar keiharde Johnny Cash) voor in de spaarpot. Dus dat is toch wel een extra motivatie om zo veel mogelijk loten te verkopen. Zorg dus dat je rapper bent dan je concurrenten!

Superloten

Onze senioren gaan niet de straten op, gewapend met lotenboekjes. Elk seniorenteam neemt een Superlot af. Onze CoZa-commissie communiceert  daarover rechtstreeks met de betreffende teams.

Start is 21 september

Deze week is de uitgifte van de verkoopboekjes. Vanaf zaterdag 21 september mag je beginnen met verkopen, maar we hebben er natuurlijk geen bewaar tegen als je alvast contact legt met je doelgroep…

Heel veel succes, verkopers! Op naar een mooie opbrengst voor onze club én jezelf!