Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarstoernooi

januari 7 @ 08:00 - 17:00

Doe mee aan het (olie)bollenmixtoernooi bij GHV!

 

Na alle decemberse sfeer moeten we in januari altijd weer even onze draai vinden. Gelukkig hebben we bij GHV een beter idee: we trekken die gezelligheid gewoon door, met ons nieuwjaarstoernooi op zondag 7 januari. Kom je ook?

We gaan gezellig mixen. Met oliebollenmix, maar ook met spelers. We husselen de namen van alle deelnemers door elkaar, zodat je ook eens met GHV’ers handbalt waarmee je niet zo snel samenspeelt.

Het speelschema is afhankelijk van de aanmeldingen. Vooralsnog zetten we in op een ochtendtoernooi voor de jongere jeugd, met aansluitend een gezellige nieuwjaarsborrel voor de kids in de kantine. Dat ‘borrel’ moet je natuurlijk niet te letterlijk nemen, want we weten heel goed dat veel kinderen aan Dry January (t/m December) doen. Natuurlijk zullen de vakkundig gebakken oliebollen niet ontbreken.

In de middag zijn de senioren en oudere jeugdleden aan de beurt om lekker te handballen. Ook voor deze mensen wacht er een gezellige nieuwsjaarsborrel.

We hebben concrete plannen om er een supergezellige dag van te maken. Een uitgelezen kans om de kerstvakantie feestelijk af te sluiten en je dierbare mede-GHV’ers het beste te wensen voor 2024 en mogelijk daarna.

We hopen dat je erbij bent! Je kunt je tot 5 december aanmelden via het ; Inschrijfformulier

 

Mis het niet! Klik op de op de button hieronder en het staat in je agenda.

Gegevens

Datum:
januari 7
Tijd:
08:00 - 17:00

Locatie

Sporthal De Wissel
Schietberg 8
Goirle, Noord-Brabant 5051NZ Nederland
+ Google Maps