Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Oliebollen bestellen

31 december 2023 @ 12:00 - 15:00

Scoor de beste bollen van Goirle (en ver daarbuiten) bij GHV!

 

Natuurlijk, bij de betere bakkers op de Goirlese straathoeken kun je zeker slagen voor redelijke tot ronduit lekkere oliebollen. Maar nergens zijn de oliebollen zó lekker als de oliebollen van GHV. Daarmee sluit je 2023 op de best denkbare manier af én je helpt onze club er ook nog eens mee. Zoals een wijs muzikant uit Limburg ooit zei: ‘Bestel mar!’

Hoe werkt het? Achter de schermen hebben we audities georganiseerd om te bepalen wie de beste oliebollenbakkers van GHV zijn. Pas was de finale en we hebben nu een bakteam. Die gaan op 31 december de lekkerste oliebollen van Goirle – en de rest van het continent, inclusief een stukje Oost-Afrika – bakken. En jij kunt ze bestellen! Je hebt nog wat te kiezen ook: mét of zonder rozijnen.

Voor één oliebol betaal je € 1,10. Maar let op: voor vijf bollen betaal je € 5,-. Neem je er tien af, dan is het helemaal feest: voor slechts € 10,- draag of rol je ze alle tien naar huis. Voor dat geld kun je ze zelf niet bakken, zeker niet met de huidige olieprijzen. De gehele opbrengst gaat ook nog eens naar GHV. Eén groot feest dus.

De oliebollen zijn te bestellen tot en met 22 december.
Je kunt je oliebollen bestellen via deze link. Voordat je ze komt ophalen, graag wel even het bedrag overmaken naar het rekeningnummer op de bestelpagina. Dan zorgen wij dat je bestelling op oudejaarsdag tussen 12.00 uur en 15.00 uur voor je klaarligt en staat niets een spetterende en knallende NYE meer in de weg!

Graag ontvangen wij het bedrag voor het ophalen via het volgende rekeningnummer:
NL24 RABO 0116 8025 61 tnv Goirlese handbalvereniging.
U krijgt een bericht als wij de bestelling hebben ontvangen met de kosten.

 

Mis het niet! Klik op de op de button hieronder en het staat in je agenda.

Gegevens

Datum:
31 december 2023
Tijd:
12:00 - 15:00

Locatie

Sporthal De Wissel
Schietberg 8
Goirle, Noord-Brabant 5051NZ Nederland
+ Google Maps