Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Spelletjesavond

maart 16 @ 19:30 - maart 17 @ 00:30

€2

Op zaterdagavond 16 maart verandert de kantine van De Wissel in een spellenparadijs. Dan is namelijk onze spelletjesavond en als als liefhebber van oud-Gôolse gezelligheid moet je daar eigenlijk gewoon bij zijn.

Vanaf 19.30 uur zijn de deuren geopend. Vervolgens kun je je vergapen aan het royale spellenaanbod en vervolgens een plekje zoeken, aan een tafel met gezellige mensen. Dat zal allemaal niet heel moeilijk zijn, want een blik op de inschrijvingslijst leert ons dat er die avond alleen maar gezellige mensen komen. Rond 00.30 uur klinkt ‘Quit Playing Games’ en is het game over.

Benieuwd naar de spellenlijst? Die vind je via dit linkje. Staat jouw favoriete spel, zoals Twister, er niet tussen, dan mag je het gerust zelf meenemen. Tafeltjes aan de kant, linkerhand op rood en rechterknie op geel.

Prijzen, prijzen en nog eens prijzen

De entreeprijs van dit moois? Voor één klinkende munt van twee euro zit je op pole position. Contactloos pinnen kan ook. Maar wacht eens: je kunt deze avond ook prijzen in de wacht slepen. Onze speelse vrienden van de Intertoys XL in de Tillburgse AaBe Fabriek sponsoren een prachtig spellenpakket. Dat kun je met de loterij winnen, dus neem voor de zekerheid gerust een lege shopper mee.

Kom je ook?

Aanmelden voor deze avond kan nog steeds en wel via dit linkje. Om mee te doen, moet je wel 18+ zijn. Ben je dat nog niet, dan weet je wat je deze week te doen staat.

Hopelijk tot zaterdag!

Gegevens

Begin:
maart 16 @ 19:30
Einde:
maart 17 @ 00:30
Kosten:
€2

Locatie

Sporthal De Wissel
Schietberg 8
Goirle, Noord-Brabant 5051NZ Nederland
+ Google Maps