Terwijl koning Willem-Alexander, koningin Máxima en hun gevolg op Koningsdag door Emmen struinden, was er ook in Goirle van alles te beleven. Vooral het Molenpark was dé place to be. Dat trof, want een delegatie van GHV was daar ook om onze club te promoten. Het werd een mooie dag met veel en hoog bezoek.

GHV is een mooie en bloeiende club, maar op zich hebben we nog best ruimte voor een paar extra leden. Met dat doel – en natuurlijk om dat het zo fijn is in het Molenpark – stond onze club met een stand op deze wonderschone plek.

Lange rijen

Of het een beetje druk was? Dat kun je wel zeggen. De dag begon druilerig, maar het klaarde gelukkig op. Het zonnetje zorgde voor heel wat bezoekers in het Molenpark. Veel daarvan hielden hun pas in bij de GHV-stand. Begrijpelijk, want daar konden ze gratis twee spellen doen. Een spel met reactielichten; vooral de deelnemers die nog niet van de oranjebitter hadden gesnoept behaalden daarbij mooie scores. En het spel waarmee je ballen moest gooien door een gatendoek bleek een gat in de (slinger)markt. Er stond de hele middag een rij met kinderen bij onze spellen.

Een jonge bezoeker neemt het doel onder vuur.

Hoog bezoek

Ook onze burgervader Mark van Stappershoef kwam acte de présence geven. Sportief als hij is, nam hij het doel onder vuur. Na vijf worpen was er niet één bal tegen het netje geëindigd, waarna hij enigszins teleurgesteld zijn weg vervolgde.

Burgemeester Mark van Stappershoef (links) moest nog even warmdraaien.

Gratis proeftraining

Niet getreurd, beste burgemeester. Ook u bent van harte welkom voor een gratis proeftraining bij GHV. Inschrijven kan via deze pagina. Leve de koning en graag tot ziens in De Wissel!

Dat deze GHV-promoactiviteit zo succesvol was, hebben we te danken aan onze vrijwilligers die enthousiast meehielpen. Jullie zorgden voor de kroon op het werk. Allemaal heel erg bedankt voor jullie hulp!