Brons. Het is niet alleen de tint van het bovenlichaam van Dries Roelvink, maar ook van de medaille die de talenten van onze C-jeugd zaterdag meenamen uit Boekel. Een prestatie om ‘u’ tegen te zeggen op het sterk bezette NK breedtesport. En ook meteen het laatste kunstje van dit ensemble.

Onze gemengde C heeft na het seizoen geen enkele reden om met gemengde gevoelens op dit handbaljaar terug te kijken. Het team van coaches Desiree, Helga en Daan was bijna even onoverwinnelijk als Super Mario die zojuist een ster uit de lucht heeft geplukt. In de competitie waren ze al kampioen op het moment dat er onder veel auto’s nog winterbanden lagen.

Brons in Boekel

Het ererondje was afgelopen zaterdag in Boekel, onder de rook van Handel. Niet de minste ploegen uit het land deden daaraan mee. Swift, SVBO en Dynamico, om maar wat klinkende namen te noemen. En natuurlijk GHV! Kortom: je moest van goede huize komen om met het goud om de nek Boekel te verlaten.

Dat lukte onze C uiteindelijk niet, maar het scheelde bitter weinig. Onze helden wonnen drie keer, speelden 11-11 gelijk tegen de latere winnaar Swift uit Helmond en verloren van SVBO. Een rijtje resultaten waarmee je thuis kon komen. Na vijf mooie duels eindigde onze C keurig op plaats drie. Een buitengewone prestatie!

Simon neemt het doel onder vuur.

Laatste kunstje

Dit toernooi was het slotakkoord van de vedettenverzameling. Met pijn in onze handbalharten moeten we namelijk melden dat onze C uit elkaar valt. De meiden blijven gelukkig binnen onze club actief. En een aantal jongens verkast naar het Waalwijkse handbalbolwerk Tachos.

De klas van ’24. Een goed stel!

We wensen alle spelers heel veel succes in hun verdere handbalcarrière. En denk later gerust nog eens terug aan het seizoen ’23-’24. Het seizoen waarin bijna alles lukte.