Zondag 30 juni 2024 is niet zomaar een dag. Het is de dag na het tweede concert van Bruce Springsteen in Nijmegen, dit jaar. Ook de dag vóór de tweede helft van dit jaar begint. Maar bovenal is het de dag van ons altijd gezellige Recreatietoernooi. Je kunt je vanaf nu inschrijven!

Vraag tien GHV’ers die al wat langer lid zijn van de club naar hun herinneringen aan eerdere edities van het Recreatietoernooi en je krijgt vast mooie verhalen te horen. Want zo zeker als het is dat er op Zwarte Zaterdag files in Frankrijk zijn, zo zeker is het dat dit toernooi geslaagd en gezellig is. Iedere keer opnieuw.

Zo werkt het

Het recept is niet al te ingewikkeld. Seniorenleden van GHV verzamelen een team van familieleden en vrienden om zich heen. Die bonte teams spelen dan in toernooivorm wedstrijdjes vol gemoedelijkheid. Ook teams waarvan de spelers hun handbalschoenen al jaren geleden op zolder of Marktplaats hebben gezet, komen steeds terug. Dus trommel je vrienden/familie op en bedenk een leuke teamnaam, schrijf jullie in en zorg dat je fit bent voor het gezelligste toernooi van het jaar!

Actiefoto van een eerdere editie.

Een paar regels

Bestaat je team uit meer dan drie actieve handbalspelers van 16 jaar of ouder, dan doen je mee voor het plezier maar niet voor de prijzen. Er wordt bij inschrijving gevraagd wie er een wedstrijd kan fluiten. Hou hier rekening mee. Meedoen kost €20,- per team.

Prijzen en bier

Voor het beste team zijn er prijzen te verdienen, maar dan mogen er niet meer dan drie actieve handballers in dat team zitten. Anders is het een beetje oneerlijk verdeeld, vinden we. En reken maar dat er ook gelegenheid is om een lekker biertje te drinken, want hydrateren is belangrijk na zo’n immense inspanning. Kom voor de zekerheid dus maar met de fiets of benenwagen.

Doe je mee?

Gezellig! Inschrijven kan tot 8 juni via deze link. Vragen of opmerkingen? Mail of bel even naar Anita de Brouwer: anitaenmarc@hetnet.nl of 06-23799094