Zondag 30 juni 2024 is niet zomaar een dag. Het is de dag na het tweede concert van Bruce Springsteen in Nijmegen, dit jaar. Ook de dag vóór de tweede helft van dit jaar begint. Maar bovenal is het de dag van ons altijd gezellige Recreatietoernooi. Dus pak je agenda, cancel al je plannen voor die dag en zorg dat je erbij bent!

Vraag tien GHV’ers die al wat langer lid zijn van de club naar hun herinneringen aan eerdere edities van het Recreatietoernooi en je krijgt vast mooie verhalen te horen. Want zo zeker als het is dat er op Zwarte Zaterdag files in Frankrijk zijn, zo zeker is het dat dit toernooi geslaagd en gezellig is. Iedere keer opnieuw.

Zo werkt het

Het recept is niet al te ingewikkeld. Seniorenleden van GHV verzamelen een team van familieleden en vrienden om zich heen. Die bonte teams spelen dan in toernooivorm wedstrijdjes vol gemoedelijkheid. Ook teams waarvan de spelers hun handbalschoenen al jaren geleden op zolder of Marktplaats hebben gezet, komen steeds terug.

Actiefoto van een eerdere editie.

Prijzen en bier

Voor het beste team zijn er prijzen te verdienen, maar dan mogen er niet meer dan drie actieve handballers in dat team zitten. Anders is het een beetje oneerlijk verdeeld, vinden we. En reken maar dat er ook gelegenheid is om een lekker biertje te drinken, want hydrateren is belangrijk na zo’n immense inspanning. Kom voor de zekerheid dus maar met de fiets of benenwagen.

Meer informatie volgt nog wel. Maar zoals het in matig Spaans luidt: save the date! En ben erbij, om bij GHV de zomer in te luiden!