Buiten hangt er al volop lente in de lucht, misschien heb je het gemerkt. Dat betekent dat we ons zo langzamerhand opmaken voor de laatste fase van het seizoen, want voor we het weten is het buiten warmer dan binnen en kunnen we volop genieten van terrasjes, festivals en mensen in korte broeken op de Hovel.

Natuurlijk willen we dit mooie handbalseizoen een passend einde geven! Dat doen we op zondag 2 juni. ’s Middags is er een leuke jeugdactiviteit en als de avond nadert, is iedereen welkom voor een beregezellige barbecue. Kom je ook? Vinden we leuk!

Jeugdactiviteit en barbecue

Vanaf 13.00 uur begint de jeugdactiviteit. Wat die activiteit precies inhoudt, houden we nog even geheim. Wel kunnen we alvast verklappen dat we van plan zijn er iets gezelligs en feestelijks van te maken. Vanaf 16.00 uur is iedereen welkom. Nou ja, iedereen … Ouders, verzorgers, broertjes en zusjes vooral.

Wanneer de vijf in de klok is steekt onze chef de barbecue aan en is het smullen geblazen. Een mooi moment om het afgelopen seizoen door te nemen, te proosten op ‘onze’ Songfestivalwinst, vooruit te blikken op het EK voetbal dat dan bijna begint en natuurlijk vakantieplannen te bespreken. Tenzij je kapper bent natuurlijk, want dan kun je dat het hele jaar door doen.

Meld je snel aan

Een jeugdactiviteit en barbecue zonder deelnemers is wat ongezellig. We – de activiteitencommissie van GHV – hopen dan ook op een grote opkomst en als het kan een beetje zonnig weer, zodat dit seizoen het einde krijgt dat het verdient.

Het is handig als we weten hoeveel mensen er komen. Daarom vragen we je om je – en je kind(eren) – aan te melden. Daarvoor hebben we twee handige linkjes:

Klik hier om aan te melden voor de jeugdactiviteit. En klik hier om aan te melden voor de barbecue.

Let op: je kunt je tot en met 19 mei aanmelden. Hopelijk tot dan (of al eerder)!