Het is bijna voorjaar, ofwel primavera. En dat is ook een prima moment om je kledingkast eens uit te mesten. Gooi je kleding niet in de shredder, maar breng het naar GHV, want wij organiseren weer een kledinginzameling! Wij zorgen dat je kleding een nieuw leven krijgt en tegelijkertijd spek je de clubkas ermee!

Misschien liggen er wel broeken in je kast die om mysterieuze redenen niet zo goed meer passen, mogelijk omdat ze de afgelopen maanden zijn gekrompen. Of heeft je zoon nog een Ajax-shirt waarin hij om minder mysterieuze redenen liever niet meer in gezien wil worden. Daar kun je andere mensen – die het wat minder hebben – een groot plezier mee doen.

Hiermee maak je ons blij

Tussen 9 en 23 maart staan er kledingcontainers bij de entree van sporthal De Wissel. Daar kun je je kleding in kwijt. Graag in een afgesloten zak. Wij zorgen dat de kleding goed terechtkomt. Je maakt ons – en vooral de uiteindelijke ontvangers – blij met kleding, schoenen, knuffels, maar ook zacht speelgoed en ander textiel.

Ruimte voor jou én voor ons

Hoe meer kleding we verzamelen, hoe meer geld we ophalen voor onze club. Vorig jaar haalden we 323 euro op en we hoeven vast niet uit te leggen dat we daar mooie dingen mee kunnen doen. Laten we dat bedrag dit jaar overtreffen. Jij ruimte in je kledingkast, meer financiële ruimte voor onze club. Alleen maar winnaars!