Vroeger, lieve kinderen, had GHV Goirle een heus clubblad: De Sirkel. Dat bestaat al een jaar of vijftien niet meer. Jammer, want een clubblad is een goede manier om je leden te bereiken. Maar het is wel wat gedateerd. Daarom hebben we een alternatief: een heuse nieuwsbrief. Vandaag, 22 januari, ging de eerste editie de deur uit.

De naam van onze nieuwsbrief is Gôals. Dat kunnen we hier wel uitleggen, maar iedereen die een beetje binding heeft met handbal én de Goirlese taal, zal het snappen. En veel leden van GHV hebben een beetje binding met deze twee zaken, vermoeden we.

(Heb je géén binding met de Goirlese taal, dan moet je een echte Goirlenaar maar eens vragen om het uit te leggen. We kunnen niet garanderen dat je het daarna wel begrijpt, maar proberen kan altijd.)

Gôals, de trefzekere nieuwsbrief van GHV.

Nieuws, evenementen en gastbijdragen

In Gôals staat redelijk vers nieuws. Niet het nieuwste van het nieuwste, want daarvoor moet je op deze website of de lokale weekmarkt zijn. Verder informeren we je over naderende evenementen en andere nuttige zaken. En omdat we geen zin hebben om de Gôals helemaal zelf vol te pennen, laten we ook leden aan het woord. Voorzitter Leo van Wezel deelt in editie 1 een belangrijk stuk van zijn levensverhaal en succescoach Daan Leermakers beantwoordt de vragen die je hem waarschijnlijk altijd al ooit wilde stellen. Als teaser geven we hier alvast één antwoord cadeau: Anouk.

Lezen en inschrijven kan hier

Benieuwd naar het resultaat? Dat vind je hier! Wil je dat de digipostduif zich de volgende keer ook bij jou meldt? Hier kun je je aanmelden voor Gôals. Wij betalen de verzendkosten.