Een blik op de kalender leert ons dat 2023 bijna ten einde is. Een goed moment voor een kerst- en nieuwjaarswens, vonden we. Milieu- en prijsbewust als we zijn, doen we dat papier- en postzegelloos.

We kijken terug op een heel mooi 2023. Een jaar met overwinningen en nederlagen, vreugde en teleurstellingen. Zowel op als buiten het veld. We hopen natuurlijk dat het jaar voor jou vooral mooie momenten kende.

Hopelijk zien we je op 7 januari op ons oliebollentoernooi in De Wissel. En mocht je van mening zijn dat je leven, bij gebrek aan sneeuw, nog wel een laagje poedersuiker kan gebruiken: je kunt uiterlijk 22 december nog oliebollen bestellen via dit linkje. Volgens redelijk objectieve keurmeesters zijn het de lekkerste bollen van het land, dus twijfel niet te lang.

GHV wenst jou en je dierbaren gezellige feestdagen en een gezond, gelukkig en goed 2024!